Studio – RAW Interiors Spring naar content

Studio

Persoonlijk, onbevangen, recht door zee

Bij elk ontwerp werken we met de prachtigste materialen, een uitgelezen mix van stoffen, mooie marmers en luxe houtsoorten.
Ons advies is altijd persoonlijk en op maat, met de juiste balans tussen schoonheid en leefbaarheid.

Our philosophy

Puur, eerlijk, gelaagd

Toine Michielsen en Sander de Weijer zijn de founders van RAW. Het creëren van het optimale woongenot in een rijke atmosfeer is hun grote drijfveer. Door hun opleiding tot groendecorateur zijn ze getraind in het werken met de gelaagdheid van de natuur. De techniek van het opbouwen van een compositie passen ze nog altijd toe, maar die is inmiddels al decennialang geëvolueerd in het ontwerpen van het ultieme interieur, waarbij het groene aspect niet wordt vergeten. RAW Interiors heeft zich ontwikkeld tot een multidisciplinair bedrijf dat nationaal en internationaal gewaardeerd wordt voor zijn unieke stijl. “Het maakt niet uit hoe groot een project is: wij denken altijd vanuit de bewoners en begeleiden hen graag naar een uitgebalanceerde woonomgeving waarin schoonheid, sfeer en rust de basis vormen.”

RAW Interiors is de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een bedrijf met verschillende vestigingen. Hier laten we een regelmatig wisselende collectie zien die bestaat uit meubels van exclusieve merken, ons unieke Private Label by RAW, luxe accessoires en one of a kind pieces van kunstenaars. We werken met een fijn en enthousiast team van vijftien bevlogen en deskundige designers, interieurarchitecten en stylisten.

Onze projecten zijn altijd tailormade, met de kracht van RAW.

Our creators

SILVIA

ANNE

ERWIN

CHANTAL

MITCHEL

JOANNE

TESSA

NIELS

ANNETTE

MAARTEN

MANON

PAULA

SANDER

TOINE

Essention

Onze werkwijze

RAW Interiors biedt totaalconcepten voor interieur en exterieur. Van een enkele fauteuil tot een complete turnkey oplevering: we ontzorgen graag tijdens de creatie van de ultieme woonomgeving. Na een eerste kennismaking maken we een passend plan. Dit bespreken we en onderbouwen we met een uitgebreide plattegrond en een moodboard met een op maat gesneden selectie van rijke materialen. We putten daarbij uit onze eindeloze bibliotheek waarin zich gerenommeerde Italiaanse topmerken zoals Minotti, Meridiani en Frigerio, ons eigen Private Label by RAW en exclusieve stoffen bevinden. Onze fullservice designstudio focust op het afleveren van een made-to-measure interieur met een goede balans tussen schoonheid en functionaliteit. We begeleiden vanaf de eerste plannen tot en met de laatste afstyling met de onmiskenbare signatuur van RAW.

Een verbazingwekkend interieur, iedere keer opnieuw.