PERFECT PENTHOUSE – RAW Interiors Spring naar content

Year: 2021
Client: Private

Dirk leefde al twintig jaar om de hoek in een mooi appartement. Nadat zijn partner bij hem kwam wonen, kregen ze behoefte aan iets meer ruimte. Toen deze woning in beeld kwam, was hij er snel bij….

GENIETEN

Dirk is al lange tijd bevriend met Toine Michielsen en Sander de Weijer van RAW Interiors. “Wij kennen elkaar meer dan vijftien jaar en ik vind dat zij een prachtige collectie verkopen in hun winkels. Ik heb ze gevraagd om mee te denken voor dit appartement. Ze heb- ben me geholpen met de keuze van de kleuren en de materialen. Ook al weet ik heel goed wat ik wil, toch had ik hun advies echt nodig. Ik ben door mijn werk wel gewend om tekeningen te lezen en ruimtes in te schatten, maar zonder Toine en Sander had ik bijvoorbeeld mijn meubels veel kleiner gekozen. Ze hebben nu de ideale maten en het klopt helemaal, maar dat is dus echt heel lastig om zelf te bepalen. Nu het er allemaal staat en ook mijn geliefde kunstwerken hun plek hebben gevonden, kan ik pas echt volop genieten. Dit penthouse is een perfect plekje, hier wil ik graag oud worden….”

“IK HAD IN MIJN VORIGE HUIS STRAK BETON EN VEEL MEER GRIJS. HIER ZIJN DE KLEUREN WARMER, IK HEB VOORAL BRUIN EN BEIGE GEKOZEN”

Tekst Yvonne van Galen
Photo Denise Zwijnen
Stijlvol wonen editie MAGNUM EDITION GOLD 2022

10 RAW Antwerpen DZ
11 RAW Antwerpen DZ
17 RAW Antwerpen DZ
25 RAW Antwerpen DZ
27 RAW Antwerpen DZ
31 RAW Antwerpen DZ
35 RAW Antwerpen DZ
53 RAW Antwerpen DZ
Rectangle Copy 23 2
Rectangle Copy 25