BUITENLEVEN – RAW Interiors Spring naar content

Year: 2020
Client: Private

Simone kreeg de vraag: “Onze woonkamer oogt nu veel te ruim en ongezellig, kan het een stukje knusser?”

Het was een erg grote kille ruimte. De ruimte is gescheiden van elkaar. Doormiddel van een open roomdivider blijf je in contact met elkaar. Heeft iemand zin om een boek te lezen in de leesstoelen en de ander kijkt tv, terwijl de dochters een spelletje spelen aan de grote eettafel. Je blijft toch als gezin in een ruimte.

“Als designer let ik vooral op de bouw, sfeer en de lichtinval van het huis. Dit huis heeft veel ramen en licht, daardoor heb ik gekozen om met lichte en beige tinten te werken. Door te spelen met de juiste materialen, ontstaan er nuances en creëer je de juiste sfeer. Daarom heb ik voor het zitgedeelte voor wat meer donkere tinten gekozen, omdat je hier meer in de avond verblijft.”

RAW
RAW
RAW
RAW
RAW
RAW
RAW
RAW
RAW
RAW